makszfan 2013.05.09. 16:40

Kedves olvasó!

logó.bmp

Nagy fába vágtuk a fejszénket, mikor úgy döntöttünk, hogy a klub életét írásos formában is megörökítjük. Csak remélni tudjuk, hogy elnyeri majd a tetszésedet.
Először is ejtsünk pár szót róla, mi is a M.A.K.SZ. Fan klub. A klubot Pálinkás Tamás alapította még Pécsett néhány évvel ezelőtt, hogy a manga, anime, képregény és szerepjáték kedvelőket összefogja, egy közösségbe kovácsolja. Egyetemi tanulmányai után 2012 elején úgy gondolta, hogy Tamási térségében újraindítja a klubot, a környék fiataljait megcélozva.
A klub a Tamási Művelődési Központ támogatásával több közös programot is szervezett már. Ezek közül a legsikeresebb a két Mini-Con volt, ahova a Tolna megye és a környező megyék fiataljai látogattak el, hogy ismerkedjenek, barátkozzanak. Bátran kijelenthetjük, hogy ez a cél megvalósult, hiszen a környék anime klubjaival napi kapcsolatban állunk, közös programokat szervezünk.
Ez a Blog rövid összefoglalója, memoárja a klub eddigi életének, és reméljük, hogy ezen keresztül újabb lelkes fiatalokat, tagokat érünk majd el. Igyekszünk őket, ha úgy érzed, téged is segíteni, bátorítani. Természetesen a klub további terveiről is tájékoztatást kaphattok majd.
Blogunk a klub tagjai által szerkesztett és negyedévente kiadott M.A.K.SZ. Fanbook magazin internetes formája, bővebb tartalommal és könnyebb elérhetőséggel az igazi rajongóknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbook.blog.hu/api/trackback/id/tr705291546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása