A közös programokat soha nem lehet megunni, ezért használtuk ki a nyár utolsó hétvégéjét, amikor még mindenki ráért és csináltunk egy közös szalonnasütést játékkal egybekötve. A hangulat garantált volt, bár az idő borongós, és a szemerkélő eső bezavart minket az épületbe, de ennek ellenére ismét egy vidám délutánt töltöttünk együtt.

A csapat az Árnyékháború nevű játékkal ismerkedett meg, ami mindenkinek tetszett. Remélem még sokszor fogunk vele együtt játszani.

A helyszín is kitűnő volt, hiszen a Pincemúzeumtól szinte egész Tamásira rá lehet látni. A kis csapatunk pedig kényelmesen elfért bent, mikor megérkezett az eső. A tavasszal újabb eseményt tervezünk ide. Erről a facebook oldalunkon olvashattok majd.

szalonna1.jpgszalonna2.jpgszalonna3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbook.blog.hu/api/trackback/id/tr745715132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása