makszfan 2014.01.08. 11:54

Moziváró

47 Ronin & Thor - Sötét világ

mozi1.jpgA 47 Ronin egy XVIII. századi japán mondán alapszik, amely egy szamuráj törzsről szól, akiknek a vezetőjét megölték, ezért bosszút fogadnak és addig fojtatják a hajtóvadászatot, míg meg nem találják a gyilkost.

A filmet részben Magyarországon is forgatták még 2011-ben, de azóta sem került bemutatásra, mivel az utómunkák során számos fennakadás történt, mind költségvetés, mind határidő szempontjából. Ráadásul a stúdió az alaptörténetet fantasy elemekkel is szerette volna feltöltetni.

Várhatóan 2013. decemberében kerülhet bemutatásra Keanu Reeves új, grandiózus filmje.

              • magyar bemutató: 2013. december
              • amerikai bemutató: 2013. december 25.
              • rendező: Carl Rinsch
              • főszereplők: Keanu Reeves, Hiroyuki Sanada, Kou Shibasaki, Tadanobu Asano, Rinko Kikuchi

mozi2.jpg

A Thor és A bosszúállók eseményeit követően, a Sötét világban Thor a világegyetem rendjéért harcol, eközben azonban egy ősi faj a bosszúra szomjazó Malekith vezetésével visszatér, hogy az egész univerzumot sötétségbe taszítsa. Még Odin és Asgard sem tud szembeszállni azzal az ellenséggel, akivel Thornak meg kell küzdenie. Veszélyes úton indul el, mely során újra találkozik szerelmével, Jane Fosterrel, és fel kell áldoznia mindent, hogy megmentse a világot.Thor a Föld és a Kilenc birodalom védelméért száll harcba egy eddig az árnyakban bujkáló ellenséggel, aki most magát az egész univerzumot akarja. 

  • magyar bemutató: 2013. november 14
  • amerikai bemutató:2013. november 8 .
  • rendező: Alan Taylor
  • főszereplők: Chris Hemsworth (Thor),Tom Hiddleston (Loki), Natalie Portman (Jane Foster), Kat Dennings (Darcy Lewis),
    Zachary Levi (Fandral,)Sir Anthony Hopkins (Odin)

VIDOQU

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbook.blog.hu/api/trackback/id/tr805746566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása