1.jpgMint minden klub életében, a miénkben is tevékenyen telnek a klubtalálkozók. Természetesen ezen megbeszélések elmaradhatatlan kelléke a jó beszélgetés, a jó hangulat, egyszóval a humor. Jelen magazinunk rovatainak megtárgyalásakor is egy ilyen aranyköpés-bányába futottunk, mikor is egy japán kultúrát ismertető és egy kreatív rovatot sikerült ötvöznünk. Így született meg a „Csináld magad: Harakiri” rovat. Úgy döntöttünk, hogy megtartjuk a nevet és hasábjain ezentúl a klub páratlan humorérzékéből kaphattok pár morzsát aranyköpések, viccek, képregények, meme-k formájában. :D

A csapat harcosa egy húzós harci kör után: 
Lássuk a sebződési mérlegem:
- A főgonosznak két kritikus csapás.
- A kalandor csicskáinak három orvtámadás.
- A verőlegényeinek pedig négy szimpla támadás.
Pontgyűjtő kártyátok van?

 A kalandozó csapat menekül a városból, ahol a helyi báró vérdíjat tűzött ki a fejükre. Út közben betérnek egy kis halászfaluba, ahol az egyik játékos karaktert ismerik, ő el is beszélget a falusiakkal. Mellette, a másik játékos, akire a fejpénzt kitűzték, folyamatosan böködi a könyökét:
- Mutass be!
- Bemutatom a társaimat, Vidoqut és Evolát!
JK kalandon kívül: -Ne az igazi nevemet mondd!!!
Éjjel a falu vezetőjével megérkeztek a fejvadászok…

 JK kipucolják a barlangot, amit az orkok elfoglaltak. Az ork sámánnál találnak néhány üveget, amiben nem tudják, hogy mi lehet. Valamelyik kitalálja, hogy megitatja a sámánnal, akinek már csak 1 Életerő pontja van.
JK: - Mi történik?
KM: - A sámán sebei beforrnak, teljesen meggyógyul.
JK: - Jó, akkor leszúrom.

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbook.blog.hu/api/trackback/id/tr275291860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása