makszfan 2013.05.10. 16:00

Jade Dynasty

Egy olyan MMORPG ahol megelevenedik a szerepjáték, gyönyörű grafikával, skillekkel és élményekkel.

MMO2.pngA játék maga, kínai eredetű és egy internetes novella alapján készült kb. 6 éve. Ez a novella a Zu Xian, amiről az eredeti játék a nevét is kapta. Ebben leírják három ember szerelmes történetét, tele csatákkal, csalódásokkal. Az egyik főszereplő Shaw Danon, kinek szüleit lemészárolják, és megismerkedik a taoista nézetekkel. A második Anan, aki már kiskora óta kitűnt a tömegből. Egy tündér reinkarnációjának vélték szépsége miatt, de amilyen gyönyörű volt, annyira hideg. A harmadik szereplő Bilu, egy titokzatos szépség, akinek személye a későbbiekben nagy jelentőséggel bír majd. Belőlük áll össze végül egy csapat. Később Danon és Bilu egymásba szeretnek, de Anan is gyengéd érzelmeket táplál Danon iránt. Mikor egy csatában Danon földre kerül, Bilu feláldozza életét szerelméért. Danon ezután felveszi a Velonus nevet, és már csak azért él, hogy szerelmét visszaszerezhesse. Anan pedig mindenhol Velonust keresi.

A számunkra elérhető játék neve Jade Dynasty lett, és májusban lesz 4 éves. A játékban lévő küldetések elmondják a három szerelmes történetét és csatáit is. Ha az eredeti játékban újítás van, azt pár hónap csúszással mi is megkapjuk. A játékban jelenleg 12 kaszt található, melyek két részre oszlanak úgy, mint Humán fajok és Athanok. A 6 Human faction: A Vim, a Lupin, a Skysong, a Modo, a Jadeon, és az Incense Mage. A 6 Athan pedig: a Balo, az Arden, a Forta, a Rayan, a Celan, és a Voida.

MMO1.pngA játékban megadott szintenként (lvl) nyílnak meg a különböző mapok, városok. A Human karakterek Initiate-ként (Avatott) kezdenek, és csak lvl 15-ön kell eldönteniük, mik is szeretnének lenni. Az ő kezdővárosuk Sunstream. Az Athanok kezdővárosa Divine Realm. Az ő fajukat már a tervezésnél ki kell választani, és lvl 30 alatt nem igen hagyhatják el a fővárosukat. Persze lehet csalni portálokkal, hogy átnézhessünk máshová is mielőtt meglenne a szint. Bár elsőre úgy tűnhet, hogy a Divine Realmbol nincs kiút, azért egy kis fortéllyal onnan is ki lehet hozni a karaktert. Ezek persze az ingyenes megoldások, de vannak pénzes portálok is. A maximális lvl 150, amit ha elér a karakter, lehetőség van az Ascensionra (Felemelkedésre). Igazából a küldetést már 135-nél megkapjuk, de nem ajánlott felvenni stat veszteség miatt. Az Ascension visszadobja a karaktert lvl 15-re, és kezdődik előröl a fejlődés, persze sokkal lassabban, mint eredetileg. Viszont az előnye, hogy a karakter erősebb lesz.

Mindenki megtalálhatja a magának való karaktert és elfoglaltságot. Akár a fejlődésben, a pénzgyűjtésben, az üzletben, versenyben, eventekben és persze a PvP-ben is eltölthetjük időnket. Ha éppen már nagyon unatkoznánk, találhatunk Mini Game-eket is a játékon belül.

A játékosoknak lehetőségük van Clanokba menni. A Clanok pedig Alliancekben (Szövetség) találhatják meg a helyüket. Ezeknek persze megvan az előnyük, mivel segítik a játékosokat különböző skillekkel, itemekkel, küldetésekkel. Kis szerencsével, ha jó helyet találunk, még egyéb segítségeket is kaphatunk más játékosoktól.

A rengeteg játékos között jócskán találhatunk magyarokat is. Bár, tapasztalatból mondom, a külföldiek között sokkal több a segítőkész ember. Nekem sikerült egy nagyobb, teljesen magyar, Alliancet összehoznom, viszonylag segítőkész emberekkel. Kb. már 2 éve működik, ezzel rekordot tartva, mint aktív magyar Alliance.jadedynastyw7160065W4oA424c.jpg

 Ody

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbook.blog.hu/api/trackback/id/tr215293934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása