pók.jpg

Hihetetlen Pókember 2013/6:

Első felében befejeződik végleg a Polgárháború, a másodikban pedig folytatódik a félretett cselekményszál, ahol May nénit meglőtték. Peter Parker ismét a Fekete Pókruháját húzza fel magára. Majd elindul, hogy leszámoljon a May néni merénylőjével. Az izgalmas folytatásban sok mindenre fény derülhet.

 

Marvel+ 2013/6:

Befejeződik az X-ek kalandja. Kitty rátalál a halottnak hitt Kolosszusra, akivel legyőzik Ordot. A „feltámadt” csapattaggal kibővülve folytatódnak jövőre a kalandok.

Thor: a két testvér bolygó megküzd egymással. Thor végső küzdelme a Gyűjtővel.

Jövőre az X-menen kívül még nem tudni mi lesz a Marvel képregényben. Ami biztos, hogy 48 oldalon fog megjeleni, kizárólag a Relay és Inmedio terjesztőknél és előfizetéssel lehet majd kapni.thor.jpg

2014 a képregények éve lesz a Kingpin kiadó tervei szerint. Rengeteg új képregénnyel jönnek ki, szándékosan árasztva el a piacot, hogy ki tudják válogatni, mire van igény, illetve, hogy mi az, amivel nem érdemes próbálkozni a magyar piacon.

 

A kiadó jövő év elejei megjelenései:
Január: Marvel+
Február: Marvel+ különszám, Hihetetlen Pókember
Március: Marvel+, Peter Parker Pókember, Titkos Invázió 1. kötet
Április: Marvel+ különszám, Hihetetlen Pókember, Peter Parker Pókember
Május: Marvel+, Hihetetlen Pókember különszám, Peter Parker Pókember.

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbook.blog.hu/api/trackback/id/tr765753239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása