makszfan 2013.05.14. 20:58

HKK online

hordparancsnok.pngA Hatalom Kártyái Kártyajáték Magyarország első, és mindmáig legsikeresebb gyűjtögetős kártyajátéka, mely a nagysikerű fantasy világban, a Túlélők Földjén játszódik.

A HKK Online egy nem rég indult internetes változata a népszerű kártyajátéknak. Az eredeti játékszabályok alapján, a gép előtt ülve játszhatunk egymás ellen nap, mint nap. Ez lényegesen könnyebbé és jobban tanulhatóvá teszi a játékot, hiszen elkerülhetjük, hogy félreértsük a játék-szabályokat.

Igaz, hogy a kezdésnél választásunk szerint kapunk 60 kártyát a játék kezdéséhez, de az embernek hamar rá kell jönnie, hogy a komoly csatákhoz ezek a lapok nem elegendőek. Szerencsé-re lehetőség van kártyák vásárlására is. Ezt meg-tehetjük véletlenszerűen összeválogatott kártyák megvásárlásával paklinként. Három különböző méretű paklit vásárolhatunk, de igazából még ezekből is nehéz összeállítani egy játszható kombinációt.

Az igazán új lehetőség, ami lehetővé teszi, hogy beszerezzük a megfelelő lapokat, hogy az oldalon a játékosok hordparancsnok_1.pngeladhatják a megunt, vagy feleslegessé vált kártyáikat, mellyel mi kiegészíthetjük saját paklinkat. Sajnos ez pénzbe kerül, de vannak olyan lapok, melyeket meg lehet vásárolni, ha különböző célok el-érésével (mint például a megnyert meccsek száma). Szintet lehet lépni a játék során és ekkor különböző bónuszokat kaphatunk, lehetőség nyílik extra ritka lapok vásárlására.

A játékban természetesen lehetőség nyílik különböző versenyeken, bajnokságokon részt venni. Ha ezeken helyezést érünk el, jutalmul új paklikat kapunk, illetve tapasztalati pontokat is szerzünk.

Mivel magyar fejlesztésű a játék, ezért természetesen minden magyarul érhető el, nem kell a nyelvismeret hiánya miatt lemondani a játékélményről. Meccs közben ismerkedhetünk, beszélgethetünk a játékostárssal, vagy akik benéznek a játék folyamán. Ha megengedhetjük magunknak, hogy havonta pár ezer forintot kiadjunk rá, akkor nagyon jó szórakozási lehetőség és élményt jelenthet.

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbook.blog.hu/api/trackback/id/tr975300239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása