főző1.jpgTamási városának egyik legnagyobb és leglátványosabb eseménye minden évben a Kossuth téren megrendezett bográcsos főzőverseny, mely mindig július végén kerül megrendezésre. Idén a mi klubunk is elindult a versenyzők között, már csak a móka kedvéért is. A hangulat garantált volt, a két héttel korábbi ToMA Con miatt, aminek hatására új tagok is részt vettek a főzésen.

A szakácsnőnk Lénárd Kitti volt, aki egy finom babgulyást ügyeskedett nekünk össze. A többiek ezalatt képregényt olvastak, kártyáztak, vagy beszélgettek, ismerkedtek egymással, amire a korábbi zsúfolt programok miatt sokszor nem volt idő. Egy igazi közösségformáló program volt, a 40 fokos hőség ellenére, amit a Kossuth tér gesztenyefái csak kis mértékben tudtak enyhíteni.

főző2.jpg

Sajnos a civil szervezetek között nem sikerült bemutatkoznunk, de szerencsére sokak érdeklődését felkeltettük a lányoknak köszönhetően, akik ez alkalomra is beöltöztek, illetve a kiállított, Probszt Szabolcs által készített láncinget is sokan megcsodálták. Ezt egyébként fel lehetett próbálni, ha valakit nem rettentett el a meleg a 11 kilós fémruha felvételétől. Saját tapasztalatból mondhatom, hogy nem egy nyári viselet. J A nap folyamán a Koppány tv is ránk talált, Kittivel és Tomival még egy rövid riportot is készítettek. A vacsora után pedig a szerepjátékkal ismerkedhettek azok a klubtagok, akik még nem láttak ilyet.

Az eseményen készült képeket és a Koppány tv riportot megtaláljátok a facebook oldalunkon.

      HN

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbook.blog.hu/api/trackback/id/tr415715128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása