makszfan 2013.07.16. 21:03

Home Made Asia

Küldetés és hobbi

A Home Made Asia, röviden HMA egy Magyarországon egyedülálló, lelkes rajongókból alakult ázsiai zenéket, valamint kultúrát népszerűsíteni kívánó banda, mely egy internetes műsorsorozattal is rendszeresen megjelenik! Hogyan alakult és hová tart a HMA?

Alapvetően ez egy hobbi, hiszen mind, akik benne vagyunk rajongunk az ázsiai pop-kultúráhma.pngért. Azt gondolom, ezzel nem is vagyunk egyedül, hiszen mostanában a k-pop, j-pop rajongók száma nem csak igen magas, de folyamatosan növekszik is. Ezzel egyetemben arra gondolunk, talán ideje lenne megfelelő embereket összegyűjteni arra, hogy ezt a szubkultúrát megmutassuk itthon mindenkinek. Ennek elérésére nem csak az zenék előadását, de azoknak magyar nyelvű feldolgozását, valamint a banda hétköznapjairól, munkájáról szóló műsor készítését is célul tűztük ki.

Azt vesszük észre, hogy a lassan lassan nem csak a szubkultúra tagjai, de rengeteg külső szemlélődő is felfigyel ránk. Nagyon hálásak vagyunk azoknak, akik támogatnak, figyelnek minket, amit megpróbálunk meghálálni a rajongóknak. Facebook oldalunkon, fellépéseinken rengeteg élményt próbálunk szerezni nekik, illetve néha-néha nyereményjátékot hirdetünk. Mindazonáltal nem feledkezünk meg a zenéről, a táncról. Rendszeresen igyekszünk részt venni minden olyan ázsiai pályázaton, mellyel közelebb kerülhetünk ahhoz a világhoz! Ebben is egyre eredményesebbek vagyunk, hiszen videóink sikeres bandák műsoraiban szerepeltek, valamint a HMA neve egyre több verseny jelentkezési lapján szerepel. Ebben az az érdekes, hogy míg munkánkkal a hazai nézők számára terjesztjük a zenét és a kultúrát, közben Ázsiában is megmutathatjuk azt, hogy létezik egy ország Európa szívében, ahol sokak álma, hogy olyan minőségben dolgozzanak, mint azon ázsiai cégek, bandák, akikért oly sokan rajongunk.                                  

                                                                                         HMA

A bejegyzés trackback címe:

https://fanbook.blog.hu/api/trackback/id/tr245408746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása